Polering

 

ONE-STEP POLISH HIGH-END POLISH
Small 1.499,- 3.999,-
Medium 1.999,- 4.999,-
Large 2.399,- 5.999,-


ONE-STEP POLISH:
Denne polering fjerner urenheder i lakken, som fx tjære, flyverust og få vaskehalsridser. Din bil vil fremstå med et flot og skinnende resultat.

HIGH-END POLISH:
Denne polering fjerner alle vaskehalsridser og reducerer dybe ridser betydeligt. Man opnår en perfekt poleret bil, som vil fremstå som fabriksny med høj glans og dybde i lakken.

 


Hvorfor polering?

Hos Just Steam er vi certificeret og har stor erfaring med polering. Vores uddannet personale er med til at sikre dig et professionel resultat. Polering er en krævende disciplin inden for klargøringsfaget. Med den rigtige tilgang, kan man til gengæld skabe imponerende resultater. Poleringen fjerner hologrammer, ridser (både dybe og lettere), genskaber lakkens farve og sikrer en flot glans.

Mange undervurderer dog den forebyggende effekt af poleringen, som på den lange bane kan spare dig for mange penge og dermed være en god investering. Desuden hersker også den fejlopfattelse, at man skal sende sin bil til en autolakerer for f.eks. at få fjernet ridser eller have omlakeret en falmet farve. Dette kan du opnå med en maskinpolering, som er et billigere alternativ til lakering, men giver dig looket af nylakeret bil. Sidst men ikke mindst, plejer og vedligeholder en polering den eksisterende lak.

Ved polering får man også renset lakken helt i bund og herved undgår man blandt andet rustdannelse og oxidation. Biler bliver udsat for UV-stråler, som er skadeligt for lakken, da lakken brænder og medfører, at partiklerne falmer. Her forlænger en polering lakkens levetid.

Efter en polering fraråder vi at man vasker sin bil i en vaskehal, da det ridser lakken på bilen. Her anbefaler vi håndvask, som er den mest skånsomme løsning for din bil.