Hvad er dampvask?

Hvad er dampvask?

Håndvask af biler er i de seneste par år blevet en hurtigt voksende trend i Europa. Denne trend kan tilskrives fremkosten af dampteknologien, som er blevet bilejernes foretrækkende vaskemetode. Og det er der god grund til. Dampvask er nemlig yderst effektiv til at fjerne både snavs og skidt, skåner din bil for ridser og bruger ingen kemikalier. Hos Just Steam har vi specialiseret os i teknologien, og bruger den til at tilbyde vores kunder mere end blot vask af biler. Vi tilbyder nemlig også vask og pleje af motorcykler, golfbiler, både, hestetrailere m.m. Dertil tilbyder vi også total klargøring, polering, voks, lakforsegling og meget mere.

Hvad gør dampvask miljøvenligt?

Ved anvendelse af dampteknologien minimeres vandforbrug betydeligt. 1 liter vand forvandles nemlig til 1700 liter tørdamp, som er en signifikant forskel i forhold den traditionelle vaskehal, hvor det ikke er ualmindeligt at bruge 1-200 liter vand pr bil. Med et gennemsnitligt vandforbrug på kun 3 liter, er dampteknologien et kemikaliefrit alternativ, som skåner miljøet og beskytter lakken på din bil.

 

 

Vidste du at...

Engelske forskere har påvist, at et bilrat kan indeholde flere bakterier end et offentligt toiletsæde! Derfor er det vigtigt at din bil bliver rengjort regelmæssigt. -Kilde: Home Store Daily Mail
Dårligt indeklima kan forårsage støv, som er et udbredt problem for allergikere. Støv er dog ikke kun problematisk for dem, der lider af allergi; det kan samtidig lede til luftvejsgener og påvirke dit energiniveau.